duminică, 21 noiembrie 2010

Dar din dar

Luna cadourilor se apropie. Supermarketurile si mallurile, ca in fiecare an, desi se lauda ca au reduceri, in realitate nu scad (uneori, dimpotriva) preturile si isi doresc sa isi sporeasca si mai mult profiturile...
Eu am ales sa fac ceva diferit si anume, voi cumpara cadouri pentru familie si prieteni numai de la producatori locali, de la diferitele targuri organizate in oras (targul de produse hand-made, targuri de produse alimentare, etc).
In acest fel, cadoul meu se indreapta atat spre destinatar, dar este un gest de simpatie facut si producatorilor ale caror afaceri nu sunt sustinute decat de propriile eforturi si de cumparatori.

Pe 4 si 5 decembrie puteti cumpara cadouri dragute si de calitate la targul Hand Made, din curtea Muzeului Bucurestiului (zona Universitate), iar la Muzeul Taranului gasiti aproape in fiecare weekend un targ cu produse traditionale (alimentare si nu numai) unde puteti degusta bucate si schimba impresii cu producatorii.

Mai multe targuri gasiti pe situl http://www.targuribucuresti.ro/.

Si un alt avantaj, care pentru mine e foarte important, e ca aceste targuri sunt in aer liber, si astfel nu riscati sa vi se faca rau (asa cum mi se intampla mie in malluri si supermarketuri, unde sunt multi oameni si putin aer, si acela nu e in niciun caz proaspat)...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu